• Препоръки
    и oтзиви от наши клиенти
    Някои от нашите корпоративни клиенти споделят:
Имаме удоволствието да ползваме услугите на Rent-a-laptop за няколко поредни години. Благодарим ви за отзивчивостта, коректността, гъвкаковстта и професионализма, с които подхождате към всяко наше запитване и изискване. Безупречното качество на вашите услуги за пореден път ни помага за безпроблемното протичане на организираните от нас събития.Препоръчваме горещо услугите на фирма Проекти.бг (Рент-а-лаптоп) като наш настоящ и бъдещ бизнес партньор.
Консултантска агенция,"ЕДЛАНТА - Образование в чужбина"
Туристическа агенция „Хорнит“ издава настоящата референция на „Rent-a-laptop”, като с това бихме желали да изразим нашата благодарност от изключително добрата ни съвместна работа.

Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са в резултат на проявената коректност и креативност, доказани възможности и бърза реакция.

Препоръчваме услугите “Rent-a-laptop”, като подходящ и желан партньор на бъдещи клиенти заради техния професионализъм, в който имахме възможност да се убедим.
Офис София,Туристическа Агенция Хорнит
Уважаеми Дами и Господа,

Имахме възможността да се убедим, че фирма "Проекти.БГ" ЕООД (Rentalaptop) е един отличен партньор.Доставките и качеството на предоставените преносими компютри до нашия бизнес център извършени безупречно и на очакваното високо ниво.


Преимущество за "Проекти.БГ" ЕООД бяха също бързото реагиране и спазването на сроковете.
С настоящето писмо потвърждаваме, че сме изключително доволни от извършените работи и ще работим съвместно с удоволствие също така и в бъдеще с фирма "Проекти.БГ" ЕООД (Rentalaptop).
Ралица Николова,Център Мениджър към Regus Bulgaria
Искам да отправя своята лична благодарност към Вашите колеги, с които поддържахме комуникация и които осъществиха логистиката при експресното доставяне на нужната ни компютърна техника под наем. Благодарни сме за точността, откровеността и готовността да ни помогнете в един важен и критичен за провеждане на нашето събитие аспект. Имаме възможността да работим за първи път заедно и сме удовлетворени от професионализма, гъвкавостта и умението за търсене на решения в къс времеви отрязък и ограничен ресурсен диапазон. Смятам, че работата на Вашите колеги бе от голямо значение за успеха на нашето събитие.

Още веднъж благодаря за съвместната работа!
Косара Марчинкова - Директор Отдел Комуникации,"Енел Марица Изток 3" АД

Изброените модели са примерни. Разполагаме с голямо разнообразие от лаптопи и таблети, както и с различно дълги серии от един и същи модел.

Искам да благодаря на екипа на Rent-a-Laptop за качеството на тяхната работа при организацията на пресконференцията на водещата веригата за мобилни телефони и услуги 2be, която се проведе в конферентната зала на хотел Arena di Serdika в София.

От фирмата спазиха всички наши изисквания точно и в срок. Много ценна беше за нас техническата поддръжка на място, по време на събитието. Бяха се подсигурили с резервни компютри, така, че да може да се реагира на място при евентуални непредвидени ситуации. Подредиха компютрите в залата, според нашето желание, включиха и настроиха всички компютри.


За нас беше удоволствие да работим с Rent-a-Laptop и ги препоръчваме на всички, които искат да получат професионално и качествено обслужване.
Преслава Георгиева,2be
Избори за Европарламент 2009

Препоръчваме услугите на Рент-а-лаптоп на всички бъдещи клиенти. За временните нужди на нашите структури по време на проведените кампании използвахме лаптопи под наем с интернет.

Доволни сме от услугата, от бързата доставка и коректността на фирмата
И.Тонова,политик

Ние превръщаме всяко помещение в компютърна зала.